Meld je nu aan voor de eerste mannengroep van Aan De Man Brengen

Aan De Man Brengen wordt een community. De plek voor de man in ontwikkeling. We hebben meer mannen nodig. Mannen die elkaar supporten, elkaar aanspreken en elkaar helpen groeien. Meer verbroedering in richting en connectie.

Het wordt tijd dat we impact maken. Voor jou als man.

In deze mannengroepen gaan we een broederschap aan. Met andere mannen duiken we belangrijke thema’s in en ondersteunen we elkaar. Wil je meer weten over het belang van mannengroepen: Luister hier aflevering 18

krijger
Informatie mannengroep:

Mannen hebben meer support nodig van andere mannen. Vaak willen we wel dingen delen, maar hebben we het gevoel dat het niet kan in onze omgeving. Stel je wilt een maand lang een yoga challenge doen, maar je vrienden zeggen dat je beter normaal kan doen en bier kan blijven drinken. Fuck dat.

Met een kleine groep mannen ga je diepe broederschap aan. We zijn de krijgers van onze eigen tribe. We gaan shit aankijken en onszelf confronteren, zodat jij je zwaard kan trekken en kan gaan strijden voor datgene dat jij wilt.  Als jij deelt dat je een yoga challenge wilt doen, staan wij achter jou. Fuck dat, wij doen misschien wel mee. Met deze broederschap gaan we uitdagingen aan. Ja, we gaan praten over emoties en moeilijke shit. Maar trekken vervolgens ook ons zwaard voor doelgerichte actie om die shit op te lossen.

Meld je nu aan voor onze mannengroepen!
Kosten: Éénmalig: € 195,-. 

Vanwege de corona maatregelen is het niet mogelijk
om fysieke de krijgerschap te organiseren.

Wil jij als eerste informatie ontvangen wanneer we weer fysieke mannengroepen kunnen doen?