MET andere MANNEN UIT JE COMFORTZONE EN DE CONFRONTATIE AANGAAN

Confronterende opdrachten

Echte gesprekken

6 maanden lang

Vorm een hechte broederschap en ga de strijd aan met jouw uitdagingen

Veel mannen missen een basis waarin ze diepgaande gesprekken kunnen voeren. Er is wel een behoefte dat ze iets willen delen, maar in hun omgeving kan het niet. Onze ervaring is dat mannen de steun van andere mannen nodig hebben.

In een klein groepje mannen ga je een diepe broederschap aan. Net als in het leger zoeken we mannen waar jij op kan vertrouwen. Als echte krijgers gaan we confrontaties aan en houden we elkaar verantwoordelijk. We zorgen ervoor dat jij je zwaard kan trekken voor de zaken die voor jouw belangrijk zijn. 

Als jij deelt dat je een yoga challenge wilt doen, staan wij achter jou. Fuck dat, wij doen misschien wel mee. Met deze broederschap gaan we ook uitdagingen aan. Ja, we gaan praten over emoties en moeilijke shit. Maar trekken vervolgens ook ons zwaard voor doelgerichte actie om die shit op te lossen.

krijger
De groepen zijn prettige bijeenkomsten met mannen die meer de diepte in willen gaan op het gebied van spiritualiteit en verbondenheid. Dat wat de hedendaagse man vaak mist in zijn eigen leven en zijn directe omgeving. Een aanrader aan iedere man die behoefte heeft aan meer verdieping en diepere verbinding met andere mannen.
rico krijgerschap
Rico
Deelnemer krijgerschap
Voor ik begon met meedoen met het programma, was ik zeer sceptisch. Alle vooroordelen die je kon verzinnen had ik wel. van "ik ben toch een man, daar heb ik geen clubje voor nodig" tot "Dat is niets voor mij dat zweverige". Wat ben ik blij dat ik uit mijn comfortzone ben gegaan. Wat een fijne een mooie omgeving wordt er gecreëerd voor mannen om totaal volledig open en eerlijk te zijn. Ik raad dit alle mannen zijn die opzoek zijn naar verdieping.
Stefan
Deelnemer krijgerschap

"The successful warrior is the average man, with laser-like focus."
- Bruce Lee.

mannengroep krijgerschap

Wat krijg je bij het krijgerschap

START MET HET KRIJGERSCHAP

BELANGRIJK:
Voordat we starten beginnen we met een ZOOM kennismakingscall. Voelt het voor jouw goed, dan starten we met de groep. Ben je niet tevreden met de groep? Dan krijg je gewoon je geld terug en kan je bij een volgende groep aansluiten.

 

3 JULI STARTEN WE MET EEN NIEUWE GROEP

mannengroep krijgerschap

De bijeenkomsten zijn op dinsdag avond
Locatie: Vlaardingen / Rotterdam
Prijs Inclusief btw

Krijgerschap programma

€ 397,-