KRIJGERSCHAP

Met de fysieke mannengroepen gaan we een hechte broederschap aan. 6 maanden lang duiken we belangrijke thema’s in, ondersteunen we elkaar en houden we elkaar verantwoordelijk

Vorm een hechte broederschap en ga de strijd aan met jouw uitdagingen

Veel mannen missen een basis waarin ze kwetsbaar kunnen zijn. Er is wel een behoefte dat ze iets willen delen, maar in hun omgeving kan het niet. Onze ervaring is dat mannen mannen nodig hebben.

In een klein groepje mannen ga je een diepe broederschap aan. Net als in het leger zoeken we mannen waar jij op kan vertrouwen. Als echte krijgers gaan we confrontaties aan en houden we elkaar verantwoordelijk. We zorgen ervoor dat jij je zwaard kan trekken voor de zaken die voor jouw belangrijk zijn. 

Als jij deelt dat je een yoga challenge wilt doen, staan wij achter jou. Fuck dat, wij doen misschien wel mee. Met deze broederschap gaan we ook uitdagingen aan. Ja, we gaan praten over emoties en moeilijke shit. Maar trekken vervolgens ook ons zwaard voor doelgerichte actie om die shit op te lossen.

krijger

"The successful warrior is the average man, with laser-like focus."
- Bruce Lee.

mannengroep krijgerschap

Wat krijg je bij het krijgerschap

START MET HET KRIJGERSCHAP

Zodra we genoeg mannen bij elkaar hebben, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingscall. Deze call is via zoom, waar je de mannen en ons leert kennen. Hierna kan je nog bepalen of jij je aan wilt sluiten. Als de groep voor jou goed aanvoelt, dan gaan we met z’n alle het krijgerschap aan. 

KRIJGERSCHAP

€ 299,-
incl. btw

Laat je emailadres

Je krijgt van ons een email als we genoeg mannen hebben.