De andere kant van ‘succes’. Deze aflevering is een vervolg op de aflevering die opgenomen is voor het kanaal van Patrick Kicken – Leven Zonder Stress (Klik hier).

We gaan in deze aflevering in gesprek met een openhartige Patrick Kicken. Patrick is deejay, presentator en dé podcast koning van Nederland. Vanaf de jaren negentig werd hij bekend met zijn radioprogramma op 3FM en Veronica. 

Naast zijn activiteiten in de media houdt hij zich al een lange tijd bezig met bewustzijn. De aanzet hiervan waren de meerdere burn-outs die hij heeft gehad. Zijn negatieve zelfbeeld in het medialandschap zorgde voor een zucht naar erkenning.

Na zijn burn-outs kwam hij in aanraking met non-dualiteit (non-dualiteit is een westerse term voor het oorspronkelijke Indiase Advaita Vedānta. Non-dualisme is een filosofie waarin zelfbewustzijn centraal staat).

Hij startte de podcast ‘leven zonder stress’ waar hij honderden experts interviewde als Eckhart Tolle en Byron Katie die hem hielpen om zijn ideeën over succes bij te stellen. Aan de hand van deze inzichten is zijn nieuwst boek met gelijknamige titel uitgekomen.

We gaan met hem in gesprek de andere kant van succes. Over ego, erkenning en prestatiedrang. Daarbij vertelt hij hoe hij zijn zelfbevestiging constant haalde uit het externe. Roem, geld, succes etc. Meer, meer, meer en nooit genoeg.

Veel luisterplezier!

Heb je vragen? Stel ze via ons contact formulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *