Kunnen we ‘Mannelijkheid’ herdefiniëren? Na 10 podcasts met mooie gasten werd het tijd dat we weer samen in gesprek gingen. Tijd om te kijken waar we staan, wat de podcast ons gebracht heeft en welke kant we op willen. Het was een flinke rit met heel wat uurtjes werk. Maar het was het allemaal waard.

Het thema heeft ons beide helemaal gegrepen. De meer we er mee bezig zijn, hoe fragieler het begrip mannelijkheid wordt en hoe meer en diepere lagen het krijgt.

We hebben veel mogen leren afgelopen periode. Over het thema, maar ook over onszelf. Dit kwam door de gasten, maar ook door de deepdive die we zelf deden. Het lezen van boeken, het bekijken van documentaires en het volgen van andere (vooral veel Amerikaanse) stromingen en movements hebben ons geïnspireerd en verrijkt.

En de deepdive heeft er ook voor gezorgd dat we een andere kant op willen. Omdat we zelf onderhands ook een mening hebben ontwikkeld die wat kan bijdragen aan het begrip, vinden we. We gaan een poging doen om het begrip mannelijkheid te herdefiniëren, want we zien dat er veel onduidelijkheden en onhandige stigma’s rond het begrip hangen. Zonde!

De zoektocht gaat dus voorzichtig plaats maken voor een movement!

We willen jullie bedanken voor het luisteren, meedenken en supporten en we zouden het tof vinden als jullie een review zouden kunnen plaatsen via https://podcasts.apple.com/nl/podcast/aan-de-man-brengen/id1517014334. Dit motiveert ons weer om door te gaan!

Voor meer content, polls en behind the scenes volg ons op:

Instagram: https://www.instagram.com/aandemanbrengen/
Facebook: https://www.facebook.com/aandemanbrengen
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8-8xCnTf8QtSV0l7kr7W_g

Neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *