De Naakte Waarheid (The Naked Truth). Dat is de titel van het boek dat Harry Trotter (Harold) schreef.

In deze aflevering maakt Harry Trotter zijn volledig filosofie waar. Hij heeft de ballen om volledig met ons naar zijn kern te reizen. Naar zijn uitdagingen, onzekerheden en angsten. Wij weten zeker dat iedereen zich op bepaalde wel vlakken kan identificeren met een verhaal van Harry.

Hij is open over de jeugd die hij heeft gehad. Over de connectie die hij miste en de mishandeling die hij moest ondergaan in zijn gezinssituatie. Hij voelde zich nergens echt thuis en bleef lang zocht lang naar zijn identiteit en sexualiteit.

Hij probeerde zich aan te passen aan de maatschappij, zijn gezin en zelfs aan de ‘open-minded’ Gay-community. Uiteindelijk besloot hij zichzelf een rol aan te meten van een zelfverzekerde, emotieloze womanizer, terwijl hij eigenlijk een diepere connectie met mannen had.

Hij vluchtte voor zijn angsten, twijfels en pijn en dacht op een gegeven moment zelfs dat zichzelf prostitueren de beste manier was.

Uiteindelijk kwam hij zichzelf onder ogen en zijn bevindingen heeft hij opgeschreven in zijn boek ‘Naked Truth’ (De Naakte Waarheid).

Door zo open te zijn, zijn kwetsbaarheden bloot te leggen en zijn uitdagingen zonder schaamte te delen hoopt hij anderen te helpen dichter bij hun kern te komen.

De vorige aflevering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *