Verenig – De Koning Archetype

Elke man heeft kaders nodig om naar te leven. Een lens waardoor hij zijn eigen gedrag en dat van zijn omgeving kan schalen. Om zo zichzelf te kunnen ontwikkelen naar een gezonde masculiene man.

We hebben die kaders neergezet in een nieuw paradigma (Vecht, Voed, Voel en Verenig). In deze podcast gaan we dieper in op de tweed in dat rijtje: Voed – De Wijze

De Koning. De belangrijkste archetype van allemaal. Dit archetype verenigt de andere archetypes. Hij zorgt voor structuur, richting en leiderschap. Hij zoomt uit en kiest welke kwaliteiten hij van de andere archetypen hij in een situatie nodig heeft. 

De koning Archetype is het centrum van het universum. Als het goed met de Koning gaat, dan gaat het goed met zijn koninkrijk. Hij houdt hier dan ook constant zicht op. Hij houdt de regie, zorgt voor orde en structuur en voor vruchtbaarheid & waardering.

We gaan er in deze podcast uitgebreid over in gesprek. We belichten het potentieel van deze archetype, maar ook de schaduwkanten die erbij komen kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *