“We zijn live”! De eerste podcast van Aan De Man brengen is een feit. Na lang erover gesproken te hebben, presenteren we met veel trots deze eerste introductie aflevering.

In deze eerste Introductie podcast maak je kennis met ons, Thomas van der Vliet en Jonathan Winkelhof. We vertellen waarom we deze podcast gestart zijn en waar wij tegenaan lopen als man zijnde.

Als je kijkt naar hoe het gaat met de gemiddelde Nederlandse man,  dan lijken er hier ook problemen te zijn. Zo liggen de zelfmoordcijfers bij mannen 2 keer hoger dan bij vrouwen, terwijl er aanzienlijk minder mannen met “psychische problemen” zijn. Durft een man de stap niet te zetten om hulp te vragen? Waarom is dit zo’n taboe?

Tijdens deze podcast leer je ook kennen wat wij onze ervaringen zijn. Onze verslavingen, struggles en wat we verwachten van deze podcast. We doen een boek open over onze eigen levens.

“Ik kan van mijzelf zeggen dat ik gameverslaafd was. Mijn ouders kunnen dit beamen.” – Jonathan Winkelhof

Na deze Introductie podcast gaan we in gesprek met verschillende inspirerende mensen, die wat kunnen vertellen over dit thema. We hopen hiermee veel mannen te inspireren en een duidelijke betekenis te kunnen geven over wat mannelijkheid anno 2020 nu echt is.

“Ik kwam erachter dat er een limiet zat aan wat ik kon. Ik bleek mens te zijn” – Thomas van der Vliet

iTunes Spotify Youtube
Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *