We praten met Mathijs Bos over angsten liefdevol kunnen loslaten, kwetsbaarheid en verbinding. Hij is al jaren bezig met een zijn spirituele ontwikkeling. Hij ziet zichzelf als ‘eeuwige leerling van het leven’. Als Transformatie Coach organiseert transformatiereizen in de Veluwe en in Bali, waar hij groepen individuen helpt om zichzelf te transformeren naar meer verbinding met zichzelf en een gelukkiger leven.

iTunes Spotify Youtube

Ik heb een constante drang en honger om ervaringen over het leven te delen en hier anderen mee te helpen

Het is een open gesprek over liefdevol kunnen loslaten van oude patronen, conditioneringen en angsten. Iets waar mannen doorgaans niet naar toe willen. Mathijs is heel open over zijn persoonlijke reis. Hoe hij altijd wilde presteren en zo over zijn grenzen ging. Hoe de behoefte naar erkenning resulteerde in een bijna dood ervaring en hoe die gebeurtenis er voor zorgde dit los te laten.

Als je van buiten iets wilt veranderen hebt je het van binnen te doen

We praten over hoe moeilijk dit is, maar dat je die stukken moet aankijken en oplossen om naar je eigen kern te komen. Daarin delen we zelf ook angsten, onzekerheden en uitdagingen in dit gesprek.

Jezelf zonder kleding laten zien is veel makkelijker dan jezelf ‘naakt’ laten zien met kleren aan

Seksualiteit

Ook praten we over verbinding in seksualiteit en tantra. Door met mannelijke energie en vrouwelijke energie te werken en het spel hier tussen. Die energie kun je alleen pas voelen als je het toelaat en dan moet je voorbij een angst gaan en de daarbij behorende blokkades opheffen.

Je angsten zijn er om jou te helpen meer jou te zijn. Kijk deze dus aan!

Voor meer informatie over Mathijs Bos kan je naar zijn website: www.mathijsbos.com
Volg Mathijs Bos op instagram: www.instagram.com/mathijsbos_com

Vragen of opmerkingen na deze podcast? Neem contact met ons op via Ons Contactformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *