Begrijp Het Vrouwelijke! In aflevering 21 doen we samen met Jip Isabel een deep-dive in ‘de vrouw’, haar cyclus en vrouwelijke energie.

Want… zonder vrouwelijkheid geen mannelijkheid. Het werd daarom tijd om hier eens goed aandacht aan te besteden. Het gaat ‘de man’ namelijk helpen om zijn eigen vrouwelijke energie te ontwikkelen en daarnaast ‘de vrouw’ ook beter te begrijpen. De huidige westerse maatschappij is namelijk vooral gefocust op het leefritme van de man en presteren, en dat heeft consequenties voor de vrouw.

Jip begeleidt als hormoonconsulente vrouwen bij in het in balans krijgen van hun lichaam. Daarnaast deelt ze veel over vrouwelijke energie en hoe vrouwen weer dichter bij hun natuur kunnen komen.

Release your inner goddes

Een aantal jaar geleden was Jip de connectie met zichzelf en haar vrouwelijke energie volledig kwijt. De op mannen gerichte maatschappij sluit niet altijd even goed aan op vrouwen, daar liep Jip zelf ook tegen aan.

Het leven naar haar cyclus heeft haar geholpen de connectie met zichzelf terug te vinden. En sinds ze dat doet, voel ze zich veel meer vrouw, veel meer zichzelf en veel krachtiger. 

We hebben het met Jip Isabel onder andere over:

  • De gevolgen van anticonceptie, zowel op het lichaam van vrouwen als in de maatschappij.
  • De verschillen in leefritmes tussen mannen en vrouwen.
  • Het gevolg van het onderdrukken van de vrouwelijke energie.
  • Hoe mannen meer rekening kunnen houden met deze verschillen.
  • Volwassen mannelijke energie in relaties ten opzichte van onvolwassen energie.

Meer over Jip en haar praktijk.

Meer over relaties en polariteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *