De Man Word Gecastreerd, dat is éen van de prikkelende uitspraken van onze eerste vrouwelijke gast Ellen van Vliet.
www.ellenv.nl
Instagram Ellen

Ellen is relatiementor voor BN’ers en topondernemers en gelooft dat uit de moderne relatie veel meer te halen is dan ooit eerder in de geschiedenis van de mensheid mogelijk was. De relatie werkt niet zonder mannelijkheid en vrouwelijkheid. Maar de man en de vrouw zijn momenteel in de war volgens Ellen van vliet.

Er is veel veranderd na de jaren 50. Vrouwen hebben geheel terecht hun positie in genomen in de maatschappij. Maar daarmee zijn de oorspronkelijke dynamieken verstoord.

Mannen en vrouwen zijn hierdoor zoekende in hun gender identiteit. De rollen zijn niet meer duidelijk en dit zorgt voor problemen. We durven niet meer toe te geven aan onze biologische behoeftes en raken daardoor onvervuld.

De Man Wordt Gecastreerd. Mannen en vrouwen spelen hier allebei een grote rol in. En een gecastreerde man is geen man meer.
Zonder dat de vrouw dat wilt creëert zij ook iets wat ze juist niet wil.

En #Metoo heeft daar de afgelopen tijd nog een schep bovenop gedaan.

Ellen van Vliet vertelt over hoe dit komt, wat de consequenties hiervan zijn en wat mannen en vrouwen te doen hebben om dit te verbeteren.

Om zo mannen weer te helpen écht man te zijn en vrouwen écht vrouw. Omdat we diep van binnen nog steeds willen.

Daarnaast hebben we het over de ‘nieuwe’ relatie. Een relatie als tool om jezelf te ontwikkeling. Een relatie zonder afhankelijkheid en met als basis elkaar te laten groeien naar betere individuen.

Want om je zielsverwant te ontmoeten, moet je je ziel laten zien.⁣

Luister nu aflevering 14 met Ellen van Vliet via alle verschillende kanalen.
Spotify, Youtube, Apple en Google podcast. Laat ons vooral weten als jullie vragen hebben of andere opmerkingen via info@aandemanbrengen.com of via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *